Visszatér a Nokia legendás telefonja, a 3310-es!

Jövő vasárnap mutatja be a Nokia az Android operációs rendszerrel érkező okostelefonjait, ez azonban csak a kisebbik “nagy hír”.

A hvg.hu a VentureBeat szivárogtatójára hivatkozva azt írja, a márka ikonikus mobilját, a 16 évvel ezelőtt minden szívet megdobogtató 3310-est is újra piacra dobják!

Akkor 126 millió darabot adtak el belőle világszerte, ezzel a Nokia és a világtörténelem egyik legsikeresebb mobilja lett, még ma is kisebb kultusz övezi a mostani telefonokhoz képest „elpusztíthatatlan” készüléket – jegyzi meg a hvg.hu.

A Nokia 3310-es újrakiadását a kiszivárgott információk szerint február 26-án jelenthetik be, amikor az androidos Nokiákat is. A 3310-es várhatóan 59 eurós árcédulát kap, ami azt jelentheti, hogy itthon 20 ezer forint körül lehet majd hozzájutni.

Ha tetszett, vagy hasznosnak találtad a cikket, oszd meg másokkal is:

Tegnap óta folyamatosan támadják a BKK oldalait

A hét híre volt, hogy pofonegyszerűen hamisítható a BKK e-jegye, aztán az is, hogy egy 18 éves fiú erre felhívta a társaság figyelmét, mire válaszul a T-Systems feljelentette, hogy aztán éjszaka kopogtasson nála a rendőrség.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt