Lagzi Lajcsi (fotó: Wikipedia.org)

A reptéren csaptak le Lajcsira a vámosok

Thaiföldi nyaralásából tért haza Galambos Lajos és családja, mikor a Liszt Ferenc Repülőtéren tételes vámvizsgálatnak vetették alá.

Lajcsi a Blikknek elmondta: a zöld folyosón mentek keresztül, ahol akkor mehet az ember, ha semmiféle vámeljárást nem igényel az, ami nálad van. Itt állt elé egy vámos, közölve, tételes vámvizsgálatot tart.

“Átvilágították a bőröndömet, kérdezték, mi van benne. Mondtam, hogy egy 5000 forint értékű óra. Természetesen semmi számukra érdekeset nem találtak, már az elején mondtam, felesleges kutakodniuk”

– mondta a több tízmilliós víz- és áramlopással vádolt, emiatt négy hónapot előzetesben ült Galambos Lajos. Hozzátette, hogy még az adószámát is kérték, amit az ember nem szokott nyaraláskor magával vinni, a zenész azonban ezt is elő tudta szedni.

Lajcsi úgy érzi, hogy a hatóság demonstrálni akarja, hogy bárhol és bármikor elővehetik. A zenész tárgyalása szeptemberben folytatódik.

Luxusbáránya lett Luxus Viviennek

Új házi kedvenc érkezett Vasvári Vivienékhez egy apró bárány személyében, a celeb gyorsan szavazásra is bocsátotta az állat nevét.

Meglepő vallomást tett Andynek Vajna Tímea – fotó

Napok óta azon pörög a bulvárvilág, hogy mi történhetett Andy Vajnával és Tímeával, miután a mozibiztos/TV2 tulaj/kaszinómogul felesége helyett igen szemrevaló személyi asszisztensével gálázott a hétvégén. Mindezek tükrében meglepődtünk, mikor megláttuk Vajna Timi csütörtöki Facebook-posztját.

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt