Ezekben az országokban a legjobb a szex a nőknek

Ezekben az országokban a legjobb a szex a nőknek

Egy, kifejezetten párkapcsolat, házasság mellett alkalmi partnert keresőknek szóló nemzetközi randioldal, a Victoria Milan felmérést készített, mely során arra volt kíváncsi, hogy melyik országban mekkora figyelmet is fordítanak a nőkre a partnereik szexuálisan.

Az Indy100 cikke szerint a felmérés során 20 országból 6117 nőt kérdeztek meg. A válaszokból kiderült, hogy a legjobb dolguk Dániában van a nőknek, ott ugyanis egy együttlét során átlagosan 44 percnyi időben figyel arra a partnerük, hogy jó legyen nekik.

A második helyre az USA került 41 perccel, a harmadik helyre Finnországot sorolták be 39 perccel, Kanada pedig 37 perccel a negyedik.

A lista alján Dél-Afrika szerepel, itt a válaszok szerint mindössze negyed órányi figyelmet kap a nő. Belgium, Spanyoloroszág, Olaszorszrszág és Franciaország sem áll fényesen: itt a felmérés szerint 21-23 perc az az idő, amit a partnereik a nők szexuális kielégülésére fordítanak. A középmezőnyt az angolok és az írek képviselik 33, illetve 31 perccel.