Pucér nőkkel hirdet, széttépi a népharag a légitárságot – videó!

Pucér nőkkel hirdet, széttépi a népharag a légitárságot – videó!

Rengetegen akadtak ki, mikor meglátták a kazahsztáni Chocotravel videóit, melyeken a férfi és a női utaskísérők is ruha nélkül ecsetelik, hogy miért is utazzanak velük.

Az első reklám augusztus 2-án került fel a YouTube-ra, a mindössze csak kalapot viselő nők arról beszélnek, hogy nem kell, hogy az ember gatyája is rámenjen az utazásra.

A 24.hu szerint a reklám elképesztő mértékű felháborodást váltott ki, rengetegen kiáltottak szexizmust, nők tárgyiasítását, ízléstelenséget.

A cég felkészült erre, ezért csak később tették közzé a másik videót, melyen férfi légiutaskísérők pucérkodnak, de nem sikerült enyhíteni a népharagot.

A Chohoctravel vezetői megvédték a reklámokat, szerintük ennél a strandon is többet lehet látni az emberekből. Marat Raimkhanov PR- és reklámszakértő szerint azonban totális kudarc a hirdetés társadalmilag, szakmailag és morálisan is.

Ha viszont úgy vesszük, a hirdetés elérte célját: a videók miatt például te is megismerted a Chocotravelt, amiről eddig életedben nem hallottál.