Hatalmas újítás a Telekomnál – ha ilyen telefonod van, most örülhetsz

Hatalmas újítás a Telekomnál – ha ilyen telefonod van, most örülhetsz

Elkezdte a 4G Hang opció tömeges aktiválását a Magyar Telekom, ami jobb hangminőséget is gyors mobilnetet biztosít egyszerre. Sajnos azonban nem mindegy, hogy milyen telefonod van, ugyanis nem mindegyik tudja teljesíteni az újítás követelményeit.

A szolgáltatást először április végén vezette be a Magyar Telekom, akkor a Samsung Galaxy S7-et és az újabb telefonokat használók örülhettek.

Az opciót azonban folyamatosan bővítik, így egyre több készüléktípusnál lesz elérhető. A HVG cikke szerint szeptembertől a szolgáltató az iPhone-os ügyfelek számára is elérhetővé teszi a szolgáltatást, az év végéig a tervek szerint emberek százezrei örülhetnek majd a gyorsabban felépülő hívásoknak, a jobb hangminőségnek és a beszélgetés alatt is száguldó, 4G-sebességű mobilnetnek.

A 4G Hang használatának feltétele iPhone-ok esetén, hogy iPhone 6 vagy újabb készülékkel rendelkezzen a felhasználó, és azon minimum iOS 10.3.3 vagy annál frissebb szoftververzió fusson.

– áll a cikkben.

A készüléken a VOLTE (4G Hang) funkció alaphelyzetben engedélyezett, az erre vonatkozó beállítás a készülék Mobiladat-lehetőségek menüjében ellenőrizhető a „Hang és adat” megfeleltetéssel. Azok az ügyfelek, akiknél elérhetővé válik a 4G Hang opció, erről sms-értesítést kapnak – írja a HVG.

Ha nem akarod megvárni, míg sorra kerülsz, hívd az ügyfélszolgálatot, és kapcsoltasd be a szolgáltatást.