Puzsér a nőkről: ne hazudjunk köréjük áldozati glóriát

Puzsér a nőkről: ne hazudjunk köréjük áldozati glóriát

Újra megnyilatkozott Puzsér Róbert a Facebookon, és megint nem finomkodott a szavakkal.

Puzsér Róbert néhány napja Palvin Barbi kapcsán írt egy karcosat a Facebookra, miután a modellnek sikerült egy igen félrement fotóval reagálni a Las Vegas-i tömegmészárlásra. Emiatt aztán Puzsér úgy kiosztotta Barbit a Facebookon, hogy Neymar adta a másikat.

A műsorvezető most újabb bejegyzést írt a témában, ahol ismét kemény mondatokkal sorozza a modellt.

Csajok, akik semmihez sem értenek – aztán ha megereszkedik a bőr, ha a kokain, a metamfetamin és az alkohol lassan lelakja a gazdatestet, elválik, hogy a fény visszaverésének képessége mire jogosít fel: semmire. Marad az aranyásás, a házasság egy perverz vén kujonnal és a drága táskák meg az iskolázatlan proliság mutogatása az esti realityben. Ez ma egy trendi életstratégia. Palvin Barbara ennek a reklámarca – ő a kurva jól kinézés, és semmihez sem értés nemzetközi hírű királykisasszonya. Palvin Barbara fényesen keres ezzel, és ebben a pénzben az is vastagon benne van, hogy ha időről időre árukapcsolja a tömeggyilkosságot meg a termékelhelyezést, akkor egy olyan, mint én leírja róla, hogy egy szörnyeteg.. Mit tehetnék? A Barbara név jelentése: barbár nő – a név úgy tűnik, ezúttal kötelez.

– áll a posztban, melynek folytatásában, a nők munkavállalása, fizetése, diszkriminálása kapcsán sikerült egy olyan mondatot is elejtenie, amitől azért kinyílik a bicska a zsebben:

„Azt javaslom, ne hazudjunk a nők köré áldozati glóriát, és ne hergeljük őket fals adatokkal! Ez az, ami veszélyezteti a társadalmi békét, nem az, ha valaki épp leírja az igazat Palvin Barbaráról.”

A teljes posztot itt olvashatod el:

Nem ribancoztam le Palvin Barbarát. Az utolsó töltényig támogatom a szabad szexualitást, teljesen rendben valónak…

Közzétette: Puzsér Róbert – 2017. október 6., péntek