Fotó: Facebook

Facebookon keresi Viktória, kiben dobog édesapja szíve

Egy népszerű Facebook-csoportban keresi egy fiatal lány azt az embert, aki egy éve megkapta édesapja szívét.

Viktória október 10-én tette közzé a posztot a Pesten Hallottam Facebook-csoportban. Mint írja, 2016. október 10-én egy 17 éves srác szívtranszplantáción esett át. Ennek során Viktória édesapja szívét kapta meg. A lány csak annyit szeretne tudni, hogy ki volt az a fiú, aki így kapott egy új esélyt az életre.

Fotó: Pesten Hallottam

A poszthoz rengeteg komment érkezett, cikkünk megjelenésekor közel 1700 volt már a hozzászólások száma.

Van, aki veseátültetésre vár, ő nem szeretné tudni, kitől érkezik a segítség.

„Ha eljön a riasztásom és az én új esélyem, nem szeretném tudni, kinek a szervével fogok tovább élni. Nem fogom keresni a donor családját. Viktória, édesapád nem azért halt meg, mert valakinek új szívre volt szüksége, neki sajnos ennyi volt a földi jelenléte… Viszont az ilyen végstádiumos beteg embereknek, mint amilyenek mi vagyunk pont elég feldolgozni fizikailag és lelkileg is a betegséget, magát a transzplantációt, az új szervvel való életet, a félelmet a kilökődéstől, és még hosszasan sorolhatnám… A betegre való tekintettel, nem véletlenül TITKOS ez az információ”

– írta.

Egy másik kommentelő a találkozás mellett tette le voksát:

„Én tuti találkoznék a családdal, ha nekik igy jobb, úgy gondolom, megérdemlik.Sok hasonlót láttunk már a tv-ben, és mindenki él boldogan, senki nem kerül a diliházba. Ha megtalálja a srácot majd, eldönti.”

Fotó: Facebook