WOW

Ötmillió forintot talált a vécétartályában az egykori tévés

Egy zacskó pénz került elő Dömsödi Gábor egykori tévés, újabban pásztói polgármester feleségének pesti albérletéből.

A Blikk szerint a pénz egy tavaszi bűncselekményhez köthetően lapult Dömsödiék WC-tartályában. A korábbi tévés azonnal hívta a rendőröket, amikor meglátta a vagyont.

Dömsödi elmondása szerint a szomszédjuknak még márciusban egy hamis aranytömböt adott el a lakásán egy csaló. A szomszéd gyanút fogott, ezért a tömböt elvitte bevizsgálni, a lakást pedig addig is rázárta az eladóra.

A csaló érezte a vesztét, ezért a harmadik emeleti erkélyéről kimászva próbált elmenekülni. Átjutott Dömsödiék balkonjára, betörte az erkélyajtót, és bejutott a lakásba.

A lakásban nem volt senki, onnan nem tudott kimenni, ott is kapták el a rendőrök, de a pénzt nem találták meg nála, hiába keresték a lakásban, azt gondolták ledobhatta az utcára.

Azóta eltelt fél év, a csaló pedig – aki jelenleg előzetesben ül – hirtelen bejelentkezett a közös képviselőnél, hogy kifizetné az okozott kárt. Mikor azonban azt mondta, szeretné felmérni személyesen az amortizációt, Dömsödi Gábor gyanút fogott. Szétkapta az egyetlen dolgot, amit a nyomozók anno nem kutattak át a lakásban: a vécétartályt.

Rögtön kiderült, hogy ott rejtőzködött a szajré. A helyszínelők órákig számolták a pénzt, közel ötmillió, rendesen elázott forint került elő a gondosan eldugott szatyorból.

null

null

Néhány bankjegy kissé megpenészesedett, de a cikk szerint a zömük egy szárítás és egy vasalás után használható.

Szexelő dolgozókat videóztak le egy Tescóban

Rendesen egymásba gabalyodott egy angliai Tesco 19 éves lány és egy 35 éves férfi alkalmazottja, aktusukról videó készült, mely szempillantás alatt bejárta a közösségi médiát.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt