Egyetlen üzenettel félmillió követőt szerzett apjának pár nap alatt a fiatal lány

Korszerű karácsonyi ajándékot kapott egy amerikai apuka, akinek a meglehetősen unalmas Instagram-fiókjára hirtelen félmillió követőt zúdított a lánya.

Bill Young pilóta és fotós – írja az Index. A férfi 2015 óta űz egy hobbit, ami, bátran kijelenthetjük, nem vonz széles rétegeket: szállodák szőnyegmintáit fotózza, a képeket pedig felrakja Instagramra.

A fiókját nem cincálta szét az érdeklődés: egy hete csak 83 embert érdekelt. Aztán jött Young 19 éves lánya, aki úgy gondolta, a netezők jóindulatára építve megpróbálja felpörgetni a fater fiókját.

A lány még november 25-én kiírta a twitterére az alábbi üzenetet:

„Semmi mást nem szeretnék karácsonyra apukámnak, mint hogy hotelszőnyeges instagramját kapják fel, lécci segíts valóra váltani”

És megtörtént a webkettes karácsonyi csoda: a lány tweetje nyomán három nap után már 28 ezer követője volt a szőnyeges Insta-fióknak, mostanra pedig félmillióra duzzadt a számuk.

Fotók: így lepte be másfél méter hó a franciákat

Döbbenetes havazás zúdult Nyugat-Európára, a francia hegyekben a legmagasabb fokozatú lavinaveszély alakult ki, van, ahol már 2,5 méteres a hó. A síelők viszont örülhetnek, a szezon végéig biztosan nem lesz hóhiány a pályákon.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt