"Newborn" by "Newborn" is licensed under "Newborn"

Sebészi pontossággal fejezte le híd alatt megszült babáját a pásztói horroranya

Egy patak mellett, a híd alatt szülte meg gyermekét Mónika, aki egészségügyi ismereteire támaszkodva végzett a kicsivel – írja a Bors.

A lap megrázó részletekről számolt be a pásztói csecsemőgyilkosság kapcsán. Mint ismert, hétfő este őrizetbe vett a rendőrség egy 34 éves pásztói nőt, aki a gyanú szerint megölte újszülött kisbabáját. Lapértesülés szerint a baba fejét egy kutya találta meg, hazavitte azt, és letette gazdája elé.

Most a Bors arról ír, hogy az anya, H. Mónika egészségügyi szakközépiskolát végzett, így rendelkezett anatómiai ismeretekkel, melyek a szörnyű tettéhez kellettek. A nő egy patak mellett, egy híd alatt, teljesen egyedül szülte meg a kicsit, akinek sebészi pontossággal levágta a fejét.

A lap szerint úgy hírlik, hogy Mónika nem a párjától várt gyermeket, akivel egyébként az év végén akartak összeházasodni. A terhességet el akarta titkolni, ez vezethetett a szörnyű tetthez.

A Bors szerint a háromgyermekes családanya legkisebb fia születése után is felröppent a hír, hogy nem a párja a gyermek apja. Végül rendeződtek a viszonyok, a pár együtt maradt. A férfit jó embernek és jó apának ismerik, Mónikáról is azt lehetett tudni, hogy imádja a gyermekeit.

Mónika élettársa, János teljesen a történtek hatása alatt áll. A Borsnak elmondta, a gyerekek még nem tudják, miért kellett elmennie az anyukájuknak a rendőrökkel. Hozzátette, a három gyermeket ő fogja felnevelni.

„Nekem ők hárman a legfontosabbak. Még nem tudják, mit tett az anyjuk.”

– mondta János.

Newborn” by „Newborn” is licensed under „Newborn

"Newborn" by "Newborn" is licensed under "Newborn"