Pintér Tibor (részlet a 24.hu videójából)

Pintér Tibor: megvan a remény, hogy Vajna Timivel tudok járni – videó

„Ezt a pillanatot vártam, hogy szakítsanak” – árulta el a kamerának Pintér Tibor a Valami Amerika premierjén, mikor a Vajna-család viharáról faggatták.

A hétvége óta még a csapból is az folyik, hogy a jelek szerint válságban van Andy Vajna és Vajna Tímea házassága. Kezdődött azzal, hogy a filmügyi biztos és kaszinótulaj nem Timivel, hanem egy teljesen ismeretlen nővel jelent meg a Story Gálán, folytatódott azzal, hogy kiderült, a dekoratív hölgy nem más, mint a személyi asszisztense, minderre pedig rátett egy lapáttal Tímea, aki az Instagramján azt írta,

„Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről.”

Tímea a rejtélyes asszisztens kapcsán megjegyezte:

„Nagyon szép szerintem, az a legfontosabb, hogy Andy boldog legyen.”

Vajnánét ezek után erős letargiában találta a Valentin-nap, melyhez még betegség is társult, így a korábbi évek szívtúltengéses fotói helyett egy szomorú képpel nyugtázta a jeles napot Instagramon:

Tímeának azonban már legalább egy híres udvarlója biztos van. A 24.hu Pintér Tibor színészt, producert kapta el a Valami Amerika premierjén, ahol a következőket mondta

„Már megvan a remény, hogy Vajna Timivel tudok járni, mindig is rá hajtottam, ezt a pillanatot vártam, hogy szakítsanak…”

Pintér Tibor (részlet a 24.hu videójából)