Fotó: 24.hu

Kiderült, mivel gyilkolhatták meg VV Fannit

Újabb részletek kerültek napvilágra a novemberben eltűnt Novozánszky Fanni ügyében, akinek még mindig nem bukkantak a holttestére.

Mint ismert, hónapok óta előzetesben ül az egykori valóságshow-szereplő meggyilkolásával gyanúsított B. László, akinek bérelt autójában egy véres kötelet találtak, rajta Fanni DNS-ével.

Most a Bors arról ír, ezzel a kötéllel gyilkolhatták meg a lányt, a rendőrség pedig tettestárs után nyomoz. A cikk szerint a lány megölésével gyanúsított férfi volt védőügyvédjétől és egyben nagybátyjától, az ügyből kizárt dr. Brodmann Pétertől DNS-mintát is vesz a rendőrség, ugyanis az autóban talált kötélen három DNS is volt: Fannié, B. Lászlóé, és egy ismeretlen személyé. A kötelet felismerni vélte B. László nagyapja, ezért rendőrség DNS-mintát vesz a Brodmann család férfitagjaitól.

„Negyven darab sejt kell egy DNS kimutatásához, ami meg is van, és már azt is tudjuk, hogy a harmadik, ismeretlen DNS, egy férfié, aki nem került még a törvénnyel összeütközésbe. Vérnyomról a kötélen csak Fanni esetében beszélhetünk, a másik két DNS-t bőrhámból vagy izzadságnyomból nyerték. Egy vagy akár több ember dolgozhatott ezzel a kötéllel, amin rajta van Fanni vére”

– nyilatkozta a Borsnak Dr. Lichy József, a Novozánszki család ügyvédje, aki szerint ezzel a kötéllel ölhették meg a lányt.

Az ügyben Novoszánszky Fanni titokzatos barátnője, B. Erika is képbe került.

„B. Erikának igen jelentős köze van az ügyhöz, legalább akkora szerepe volt, mint László­nak. És nincs látókörben, de van harmadik szereplője a történetnek, akinek László átadta Fannit, csak a rendőrség eddig nem akar tudomást venni erről”

– idézte dr. Brodmann Pétert a lap, akinek véleményéhez közelít dr. Lichy álláspontja is. A cikk szerint B. Erika és B. László ismerték egymást, B. László Fanni eltűnése utáni napokban a zaklatott idegállapotban lévő Erikának igyekezett segíteni, és ügyvédi segítséget kérni. B. Erikát Fanni eltűnése után, elsőként hallgatta ki a VIII. kerületi Rendőrfőkapitányság.

Fotó: 24.hu