Fotó: police.hu

Elkapták a férfit, aki arcon lőtt egy 16 éves lányt a székesfehérvári buszmegállóban

Sikerült lefülelniük a rendőröknek azt a férfit, aki egy székesfehérvári buszmegállóban állókra lövöldözött légpuskával, egy fiatal lánynak kis híján kilőtte a szemét.

Még szerdán írtuk meg, hogy szemlátomást találomra lövöldöz valaki egy légpuskával Székesfehérváron, az Interspar előtti buszmegállóban állókra. Egy 16 éves lányt közvetlenül a szeme alatt talált el egy lövedék.

A férfit mostanra kapták el a rendőrök. Amint arról a hatóság a honlapján péntek reggel beszámolt, a rendőrök három nap alatt azonosították a férfit, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást M. Lászlóval szemben.

Az elkövető a nyomozás adatai szerint 2018. április 16-án kora délután Székesfehérváron, egy Budai úton lévő lakás ablakából lövéseket adott le, melynek következtében több embernek sérülést okozott.

A rendőrök a 35 éves dunaharaszti lakost elfogták, valamint a lakóhelyén tartott házkutatás során egy légpuskát, céltávcsövet és lőszereket foglaltak le.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A közlemény szerint a férfit a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Fotó: police.hu