Egy 73 éves nő eszén nem járt túl a Spar, lebukott az újabb „akciójuk”

Egy 73 éves nő eszén nem járt túl a Spar, lebukott az újabb „akciójuk”

Kereskedők régi trükkje, hogy ha az árcédulán áthúznak egy kellően nagy számot, majd aláírnak egy kisebbett, akkor azt hiheted, hogy remek akcióra bukkantál.

De nem így Zsuzsa, a 73 éves Spar-vásárló, aki azonnal rájött, hogy hülyének nézik.

A nő az áruház most futó akciójánál vette észre, hogy az 49999 forint helyett 20299 forintért plusz 20 kuponért kínált gurulós kabinbőrönd valójában mindössze 17300 forintba kerül a német Amazonon, szállítással együtt.

A zseniális sztoriról a 444.hu számolt be, és megjegyzik, hogy a táska még a brit Amazonon is csak 83,91 fontért, vagyis 30250 forint plusz postaköltségért vehető meg.

Vagyis a Spar akciója nemhogy kedvezményes, hanem óriási ráfaragás a vásárlóknak. Aki a hűségakcióban szerzi meg a repülős kisbőröndöt, az eleve 3 ezer forinttal több készpénzt fizet érte, mintha online rendelné Németországból, ezért a lehetőségért ráadásul korábban már 20 ezer forintért kellett vásárolnia a Sparban.

A lap megkereste a Gazdasági Versenyhivatalt és a Spart is, válaszuk a cikkben olvasható, mi pedig itt írtunk korábban egy hasonló trükközésről:

https://virality.hu/2017/11/12/igy-vernek-at-a-sparban-figyelj-ha-akcios-termeket-vasarolsz