Rég videóztak ennél tetűbb autós izmozást az autópályán

Rég videóztak ennél tetűbb autós izmozást az autópályán

Egymást érik a tragikus balesetek, de ez szemlátomást nem zavar pár kretént, akik az utak önjelölt igazságosztóiként büntetik azt, aki szerintük ezt megérdemli. A mostani videó főszereplői is rászolgálnak a tahó jelzőre, alsó hangon.

A Vezess.hu szerint a videó egy lengyel autópályán készült, a sarkában látható időbélyeg szerint május 19-én. A felvételen az látszik, hogy egy kamion előz egy másikat, amit rossz néven vesz egy Mercedes, mert volt az életében uszkve négy másodperc, amikor a szokásosnál lassabban kellett haladnia. Naná, hogy beáll a kamion elé, és nekiáll büntetőfékezgetni.

Ezt látván a videót készítő nyerges vontató sofőrje is begőzöl, felveszi az igazságosztó farmermellényt, és gázfröccsel elindul letiltani a Mercit. Az igazi agyrém itt kezdődik:

A Mercedes többször a karambolt kockáztatva fékezget a kamion előtt, egyszer még úgy is tűnt, hogy belekoccant a jármű, de végül egy paraszthajszállal megúszták a balesetet. Aztán odalép a gázra, mikor már szinte csak lépésben megy, és eltűnik a horizonton. A kamionos meg káromkodik, igaz, ő is ugyanolyan hülye volt a szituban , mint a mercis, mikor ráhúzta a kormányt a kocsira.

Ennyire nem számít az élet?