VV Fanni (Fotó: 24.hu)

Sokkoló fordulat: ide rejthették VV Fanni testét

Újabb lehetséges helyszín merült fel a tavaly novemberben eltűnt, a gyanú szerint megölt Novozánszki Fanni testének rejtekhelyeként. Ha tényleg így van, van esély a maradványok megtalálására.

A fejleményről a Ripost cikkezett szerdán. A lap szerint a lány megölésével gyanúsított B. László azt mondta a rendőröknek, hogy fannit a Marina-parti lakásától 800 méterre, egy építési területen adta át két férfinak.

A lap szerint itt akár végleg eltűnhetett a lány, be is betonozhatták.

Ezt a feltételezést egy volt nyomozó sem tartja kizártnak, aki anonim módon nyilatkozott az újságnak.

A feltételezés, hogy VV Fanni holttestét egy építkezésen a készülő betonalapba rejthették, nem kizárható. A végrehajtás viszont jó szervezést, részletes tervezést igényel, hogy a lebukás kockázatát kizárják

– idézte a Ripost a volt rendőr szavait. Az informátor hozzátette, a nagy építkezéseknek nagyon pontos dokumentációjuk, építési kronológiájuk van, és ez alapján be lehet határolni a lehetséges helyszíneket.

Az eltűnt lány testét már keresték a Dunában Dunaújvárosban, egy titokzatos tanú pedig arról mesélt, hogy Fanni maradványait a Veszprém környéki erdőkben is kitehették, hogy vaddisznók tüntessék azt el.

VV Fanni (Fotó: 24.hu)