Fotó: https://picsthatmakeyougohmm.tumblr.com

Egyetlen fotóval megmutatta a lány a dögös Instagram-fotók mögötti hazugságot

Köztudott, hogy egyfajta intézményesített hazugság bújik meg szinte az összes szuperszexi, tökéletes fotók mögött, amiket a lájkvadászat/pozitív visszacsatolás miatt pumpálnak fel tömegek a közösségi médiára. Egy lány most azt is megmutatta, hogy egy levegővétel és egy póz mennyit torzít az igazságon.

Hogy mennyi átverés van egy-egy jól elkapott fotó mögött, arról már rengeteg írás született, ahogy arról is, hogy milyen káros a közösségi média felhasználóinak reakcióival duzzasztani az önbecsülést. De talán egyik sem olyan beszédes, mint egy-egy szemléletes fotó, mely megmutatja, hogy mennyire is őszintétlen az online világ.

Most egy lány mutatta meg, hogy miként varázsol tökéletes testet egy póz és egy mély levegő, illetve milyen is a szuper test tulajdonosa, miután kifújja azt a fotó kedvéért lenntartott levegőt:

Fotó: https://picsthatmakeyougohmm.tumblr.com

Nemrég egy rengeteg követővel rendelkező fitneszguru, Anna Victoria a saját fenekén demonstrálva mutatta meg, hogy mekkora átverés is lakik a mértanilag megszerkesztett képek mögött:

Fotó: https://picsthatmakeyougohmm.tumblr.com