Egy bajai lángosos megvendégelte a hajléktalant, de erre a bunkó reakcióra nem számított

Szívbemarkoló és ugyanakkor embertelen történet terjed a Facebookon: egy Baján működő lángosos megvendégelt egy hajléktalant, mire egy arra járó anyukából olyan utálkozás tört elő, hogy nem tudta szó nélkül hagyni.

Szezonja van mostanában a görénységnek Magyarországon: hétvégi hír, hogy Szigetszentmiklóson egy Down-szindrómás lány nem kerülhetett fel az egészséges társaival egy tablóra, mert a szülők addig áskálódtak az igazgatónál, amíg az elintézte…

Szerencsére még nem minden felnőttből veszett ki az emberség. A Sugó-parti Lángossütő osztotta meg a történetét a Facebookon; a hely tulajdonosa megszánván egy hajléktalant, bőséges ebéddel kínálta, lángost és sült kolbászt adott neki.

Ekkor jött azonban, amire nem számított,

arra járt egy anyuka a gyermekével, akik azért nem tértek be a lángosozóba, mert meglátták az említett urat, az anyukát pedig taszította a látványa, aminek nagy pofával hangot is adott. A vendéglős most válaszul jól kiosztotta a nőt:

SziasztokMa megkaptuk a magunkét egy "szeretetre" méltó hölgy kisérte gyermekét. Pont a teraszon szedtem be a poharakat…

Gepostet von Sugó-parti Lángossütő am Sonntag, 8. Juli 2018

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!