Egy özvegy bácsi szívszaggató fotója terjed az interneten

Egy özvegy bácsi szívszaggató fotója terjed az interneten

Szélsebesen terjed a neten egy megható fotó egy idős férfiról, aki minden reggel kisétál a tengerhez egy fotóval. Mikor megtudod, hogy ki van a képen, és miért, elszorul a szíved.

A fotó az közép-olaszországbeli Gaetában készült az Euronews szerint, és elképesztő lendülettel kezdett terjedni a neten, még az olasz belügyminiszter, Georgio Moffa is megosztotta.

Az idős férfi, Giuseppe Giordano minden nap kimegy a tengerpartra. Egyedül van, de mégsincs egyedül: mindig magával viszi ugyanis elhunyt felesége fotóját, hogy együtt nézzék a vizet:

Sono giorni che viene non conosco questa splendida persona so soltanto che il suo è stato sicuramente un grande amore l'…

Közzétette: Giorgio Moffa – 2018. július 1., vasárnap

A cikk szerint a férfi felesége, Ida hét éve hunyt el. A férfi 16 éves volt, mikor megismerte a nála egy évvel idősebb nőt. Ida véletlenül terhes lett, a párt pedig szüleik házasították össze 1969-ben. Giuseppe és Ida akarata ellenére kényszerült ugyan házasságba, de hosszú, boldog, nyugodt életet éltek.

A férfi nem tudta feldolgozni szeretett felesége halálát, nem tudja megszokni hiányát. Ezért a bekeretezett fotót mindenhová magával viszi, kincsként vigyáz rá.