Fényes nappal erőszakoltak meg egy vonatra siető fiatal nőt Veresegyházán

Fényes nappal erőszakoltak meg egy vonatra siető fiatal nőt Veresegyházán

Leütöttek, majd megerőszakoltak egy 23 éves nőt Veresegyházán reggel nyolckor. A rendőrség egy biciklis fiatalembert keresett az ügy kapcsán, a szörnyűséget átélt fiatal nő édesanyja a Facebookon kér segítséget.

A Bors cikke szerint az eset múlt hétfőn történt. A fiatal az erdőkertesi vasútállomásra sietett, hogy elérje a 8-as vonatot, azonban egy erdős részen megtámadták.

„Zaklatottan, összezuhanva, piszkosan érkezett az állomásra fél kilenc körül. A testén föld, a hajában pedig falevelek voltak. Azt kérte, hívjak segítséget, mert meztelenül ébredt az erdőben, de nem emlékszik semmire. Úgy mesélte, hogy hátulról érzett valami ütést a fején, aztán elfogyott a levegője és elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért, a ruhái már nem voltak rajta. Először reszketett az ijedtségtől, aztán kicsit lenyugodott, de zaklatott volt, és remegett utána is”

– nyilatkozta a Borsnak egy állomáson dolgozó, aki a rendőröket és a mentőket értesítette. A 23 éves nő a vasúti pénztárban várta meg szüleit.

A szörnyűséget átélt lány édesanyja a Facebookon, levélben kér segítsétet.

„Brutálisan megverte, kirabolta és megerőszakolta őt, az élete egy hajszálon múlt. Kérlek benneteket, hogy nagyon figyeljünk egymásra! Ezzel a bűncselekménnyel az a tapasztalatunk, hogy nem figyelünk eléggé, ha valaki bajban van, kell a segítség. Ne forduljatok el attól, aki zaklatott, koszos, mert lehet, hogy áldozat! Kérlek benneteket, hogy a gyanús embereket jelentsétek a rendőrségnek!”

– idézte a lap az édesanya sorait.

A Borsnak a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság elárulta: szexuális erőszak miatt ismeretlen tettes ellen nyomoznak. Az ominózus hétfőn több házba is benéztek a rendőrök, a lap úgy tudja, egy bickilis fiatalembert kerestek.

A közösségi médiában többen is írták, hogy az erőszak előtt néhány nappal egy kísértetiesen hasonló eset történt a veresegyházi Vicziántelep környékén. Emiatt azonban a Bors szerint nem érkezett bejelentés a rendőrségre.