Szívszorítóan ölelte eltűnt kislányát az ófehértói édesanya – fotó

Szívszorítóan ölelte eltűnt kislányát az ófehértói édesanya – fotó

Eltűnés miatt kerestek egy 13 éves kislányt a baktalórántházi rendőrök szerdán. A gyermeket órákon belül megtalálták az egyenruhások, a viszontlátás örömét pedig le is fotózták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsén egy ófehértói nő tett bejelentést július 18-án 11 órakor, hogy 13 éves kislánya, aki térben és időben csak részlegesen tud tájékozódni, a délelőtt folyamán kerékpárral elment otthonról, és azóta életjelet nem adott magáról.

A hatóség közleménye szerint baktalórántházi rendőrök azonnal az eltűnt lányt felkutatásába kezdtek. Elemezték a község térfigyelő kameráinak felvételeit, majd a szomszédos településeken a lehetséges haladási útvonalakat is ellenőrizték.

A kislányra végül 15 órakor lakóházuk közelében sértetlen állapotban találtak rá a rendőrök. Kérdésükre a fiatal elmondta, hogy délelőtt összeveszett az édesanyjával, ezért el akarta hagyni végleg otthonát, de később meggondolta magát. A rendőrök a lányt biztonsági intézkedés keretében hazakísérték és átadták az édesanyjának.

Így örült egymásnak anya és lánya:

Fotó: police.hu

A héten egy eltűnt szarvasi fiút is a rendőrök találtak meg, a 13 éves srácot még rendőrkutya is kereste: