Egyszerre lett terhes hat ápoló ugyanarról az osztályról – videó

Egyszerre lett terhes hat ápoló ugyanarról az osztályról – videó

Egy hónapon belül tudta meg egy amerikai egészségügyi központ hat ápolója, hogy gyermeket vár. A kollégák – akiket már Csodálatos Hatosként emlegetnek – ráadásul ugyanazon az osztályon dolgoznak.

Az ápolók a Wake Forest Babtista Egészségügyi Központ daganatos járóbetegek részlegén dolgoznak az észak-karolinai Winston-Salemben – derült ki a CBS cikkéből.

Elsőnek Nina Day tudta meg, hogy gyermeket vár, aztán munkatársa, Bethany kapta meg az örömhírt. Még viccelődtek is azzal, hogy a jó dolgok általában hármasával jönnek. Nem lett igazuk: még három kollégáról derült ki hamarosan, hogy várandós.

„Ennek így kellett lennie, ez egy különleges utazás, melyet közösen veszünk részt”

– idézte a lap Nina Dayt.

A sorban az ötödik, Sabrina Hudson a főnökének úgy kezdte már a bejelentést, hogy „légyszi, ne légy mérges, de én is terhes vagyok”. A főnök pedig egyáltalán nem volt dühös, sőt, örült az újabb jó hírnek. A bababumm a pácienseket is feldobta, egyikük el is nevezte őket a Csodálatos Hatosnak.

Az ápolók elmondták, már nagyon várják a közös bababocak-fotózást, de amit még ennél is jobban várnak, azok a babás fotók és a közös játszós napok. A cikk szerint egyikük sem tervezte a babát, igaz, a hatos egy tagja már egy éve próbálkozott a férjével.