Fotó: Facebook

Féltékeny rendőr vert véresre egy 20 éves srácot Pest megyében

Kiütött egy 20 éves fiút egy szolgálaton kívüli rendőr Pest megyében, miután azt hitte, hogy a fiatal egy házibuliban kikezdett a barátnőjével. A fiú apja feljelentést tett.

A rendőr a Blikk szerint egy házibuli végén azt látta, hogy a barátnője öleli a fiút. Nem kérdezett és nem is mondott semmit, odament, és olyat levert a 68 kilós fiatalnak, hogy annak arca rögtön tiszta vér lett.

A féltékeny rendőr azt hitte, hogy rajtakapta a barátnőjét és a srácot, holott csak elbúcsúztak egymástól a buli végén, ráadásul nem is voltak egyedül, egy baráti társasság tagjakén, a ház előtt, a kapuban zajlott az elköszönés.

„Ha egy rendőr, aki mellesleg körzeti megbízott is, pofán veri a fiadat, aki józan, te mit tennél? Szerinted jó döntés volt egy 20 éves fiút, aki 68 kg, kiütni?”

– írta a bántalmazott fiatal apja a Blikk szerint a Facebookra, ahol megmutatta gyermeke vérző fejét is, egyúttal feljelentést is tett az ügyben. A rendőr állítólag bocsánatot kért tettéért, a poszthoz ő is hozzászólt, megköszönve, hogy a család elfogadta bocsánatkérését.

A rendőr ügyében vélhetően a Központi Nyomozó Ügyészség nyomoz majd.

Fotó: Facebook