Kabaréba illő rejtőzködést mutatott be a nagymarosi rabló – videó

Valószínűleg a rendőrök is felröhögtek, mikor megtalálták azt a nagymarosi férfit, aki a napokban késsel rabolt ki egy jegypénztárat. A 28 éves fiatal mindent megpróbált az elrejtőzés érdekében, az ötlet nem volt rossz, de sajnos a siker elmaradt.

Amint arról a rendőrség a honlapján hírt adott, a nagymarosi férfi ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya folytat eljárást közfeladatot ellátó személy sérelmére, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a férfi július 19-én este ment be egy nagymarosi jegypénztárba, ahol az alkalmazottat egy késsel megfenyegette, majd az irodahelyiségből készpénzt vett magához és a helyszínről elmenekült.

A rablási alosztály nyomozói a Váci Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve, adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2018. július 28-án fogtak el nagymarosi lakhelyén.

A tettes érezte, hogy bajban van, ezért elszántan próbálta menteni az irháját. A rendőrök kiérkezése előtt a férfi magára zárta a ház ajtaját. A nyomozók, miután behatoltak az ingatlanba, a padláson egy kartondoboz alatt elrejtőzve találták meg a férfit.

https://www.youtube.com/watch?v=euVSg4s9ed0ű

Előállítását követően a 28 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!