A Yurakucho metróvonal egyik szerelvénye (fotó: Wikipedia)

Odacsinált a padlóra, majd elaludt a metrón a megfáradt fiatal – fotó

Bár azt hittük, hogy a Budapest-Békéscsaba vonalon fotózott, WC-ből folyó vízzel elöntött vasúti kocsi a nap abszolút trash kontentje, egy japán srác letaszította a MÁV-ot a trónról. Úgy görgess lejjebb, hogy pontosan azt kapod, amit a címben írunk.

A kép a tokiói metróban készült, a Soranews24.com szerint egészen pontosan a Yuragucho vonalon. Augusztus 7-én posztolták a Twitterre, azóta pedig tízezrek osztották meg, és közel 80 ezer szívecskét is kapott.

Mutatjuk a képet, melybe egyszerre látni bele egy kortárs művészeti performanszot és egy dekadens társadalomkritikát. Újfent szólunk, felkavaró tartalom következik:

https://twitter.com/DECADE10KENN/status/1026908807132135424

A kép további érdekessége, hogy amennyiben elidőz rajta a szemed, több mozzanatot is észrevehetsz. A háttérben kétségbeesetten menekülő embereket merészen ellenpontozza a fiatal előtt ülők sora, akiket szemlátomást nem háborított fel annyira a tett, hogy odébbálljanak. Aki pedig fotózta, annak kötélből vannak az idegei, továbbá addig bírhatja levegő nélkül, mint egy gyöngyhalász.

A Yurakucho metróvonal egyik szerelvénye (fotó: Wikipedia)