WOW

Rejtélyes csengetőfantomtól retteg egy amerikai kisváros – videó

Horrorfilmbe illő jelenetet vett fel egy biztonsági kamera Texasban, melyet vasárnap óta a helyi már tízezrek láttak a helyi rendőrség Facebook-oldalán.

A Montgomery Megyei Seriff Hivatal vasárnap megosztott videóján az látszik, hogy az éjszaka közepén egy Montgomeryben található háznál feltűnik egy nő, a kezén valamiféle lánccal vagy bilinccsel, és megnyomja a csengőt, de szinte azonnal odébb is áll:

The Montgomery County Sheriff's Office is investigating the suspicious incident that occurred in Montgomery, Texas. Please share this post so it can be monitored by law enforcement. If you have any information regarding this or if you know the woman or if yoy are the woman in the pictures please contact us.Lieutenant Scott SpencerMontgomery County Sheriff's Office

Gepostet von Montgomery County Sheriff's Office am Sonntag, 26. August 2018

A hatóság nyomozni kezdett az ügyben, és arra kért mindenkit, hogy aki tud valamit a titokzatos nő kilétéről, vegye fel velük a kapcsolatot.

Az ABC-nek egy helyi lakos elmondta, a nő több házhoz is becsengetett, de mire bárki kinyitotta volna az ajtót, már eltűnt. A rejtélyes csengető miatt sokak aggódnak a néhány száz fős kisvárosban, a rendőrség azonban mindezidáig nem találta meg.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!