Fotó: Facebook/Sneider Tamás

21 rendőr lakoltatott ki egy kisgyermekes családot Ferencvárosban

Egy öthónapos kisgyereket és egy várandós anyát is utcára tettek a rendőrök Ferencvárosban, mikor egy hatfős családot lakoltattak ki. Az is kiderült, hogy az „akció” mennyi adóforintba került.

Nemrég arról írtunk, hogy kilakoltatás útján, rendőri asszisztálással utcára került egy család Halásztelken. A két gyermeket nevelő házaspár 11 millió forint hitelt vett fel, abból 10-et vissza is fizetett, mire a bank kitalálta, hogy még 17 millió forintot szeretnének tőlük. A család perre vitte az ügyet, a végrehajtás viszont elindult ellenük, melynek az lett a vége, hogy szeptember elején kiebrudalták őket a házukból.

Most egy újabb botrányos kilakoltatásról érkezett hír, melyről Sneider Tamás, a Jobbik pártelnöke posztolt a Facebookon szeptember 12-én.

Sorai szerint a kilakoltatás még augusztus 14-én történt, és egy hatfős család, köztük egy öthónapos gyermek és egy várandós anya került utcára. A politikus szerint a kilakoltatás rendőri támogatással történt.

„Az eset kapcsán a Készenléti Rendőrség Hivatalához fordultam, ahonnan azt a tájékoztatást kaptam, hogy a „feladatot” 21 (!) fővel, 169 ezer forintnyi közpénz elfüstölésével oldották meg.”

– áll a posztban.

Mellesleg az idei a családok éve, csak mondjuk.

Fotó: Facebook/Sneider Tamás