Fotó: police.hu

Drámai életmentés Nagykovácsiban: így küzdöttek a rendőrök a haldokló férfiért

Önkárosító szándékkal zárkózott be egy fürdőbe egy férfi Nagykovácsiban szombaton. Szerencsére időben riasztották a rendőröket, a hatóság munkatársainak azonban egy kutya és egy zárt ajtó is útját állta.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Budakeszi Rendőrőrs járőre szeptember 22-én 15 órakor kapta a riasztást, amely szerint egy Nagykovácsiban lévő házban a hozzátartozója szerint önkárosító szándékkal tartózkodik egy férfi.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, azonban a házőrző kutyától a bejárati ajtót nem tudták megközelíteni, így a házat körbejárva egy erkélyajtót találtak ami nem volt bezárva, azon bejutottak az ingatlanba. A többszintes házat átvizsgálták, ott senkit nem találtak, ellenben az emeleti fürdőszoba ajtaja zárva volt.

Az ajtó betörését követően a fürdőkádban egy férfit találtak, aki még eszméleténél volt, de a rendőrök korábbi többszöri szólítására addig nem reagált. A férfi mindkét kezén erősen vérző sérülések voltak, amelyeket a rendőrök elszorítottak a további vérzés megakadályozása érdekében.

Az ellátásra szoruló férfit ezt követően biztonsági intézkedés keretében átadták az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak.

Fotó: police.hu