Lovrencsics Gergő a skótok ellen (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

„Elég volt a vereségekből” – mondta a könnyeit nyelő Lovrencsics az újabb magyar bukta után – videó

Kazahsztán után a skótoktól is kikapott Magyarország válogatottja, az újabb vereséget pedig talán az előzőnél is rosszabban viselik a fiúk.

Múlt pénteken a kazah válogatott alázta 2-3-ra hazánk legjobbjait a Groupama Arénában, mely után Szalai Ádám és Dzsudzsák Balázs is lesújtó véleményének adott hangot.

Március 27-én este a skótokat fogadta a csapat, és bár sokáig iksz volt, Gulácsi Péter hálóőr még egy 11-est is megfogott, végül 0-1-re alulmaradtak a magyar címeres mezben focizók.

Az újabb vereség látványosan megtörte a meccs után nyilatkozó Gulácsit, valamint Lovrencsics Gergőt is. Lovrencsics konkrétan a könnyeivel küzdve jelentette ki, hogy elég volt a vereségekből:

„Próbáltunk mentálisan jobban teljesíteni. Nem könnyű nyilatkozni, hiszen kikaptunk. Nehéz mit mondanom. A taktika valamilyen szintem működött, kis figyelmetlenségből kaptuk a gólt. De mentünk előre, szerkezetet váltottunk, megpróbáltuk kijavítani az előző meccs hibáit. Szerintem mindenki megértette az új taktikát. Menni kell tovább, fel kell készülni szeptemberre. Elnézést, nem tudok többet mondani. A könnyeimmel küszködöm, elég volt a vereségekből”

– mondta Lovrencsics az M4 Sportnak.

Lovrencsics Gergő a skótok ellen (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)