Oltári véletlen miatt kiderülhetett Katalin és Vilmos babájának neve

Oltári véletlen miatt kiderülhetett Katalin és Vilmos babájának neve

Már négy napja arra vár a világ, hogy kiderüljön Katalin Hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekének neve, most viszont egy furcsa véletlen folyamán kiderülhetett, mire is keresztelhetik az uralkodócsalád legifjabb tagját.

Katalin hercegné április 23-án, helyi idő szerint késő délelőtt adott életet harmadik babájának, a szüléssel, az anyukával és a gyermekkel minden rendben volt.

A picúr nevét még nem hozták nyilvánosságra, és ahogy ilyenkor lenni szokott, a fél világ azt találgatja, hogy hogyan fogják hívni a gyermeket. Fel is merült pár név, melyekre egyébként fogadni is lehet a fogadóirodáknál, a legvalószínűbb az Artúr és a Fülöp volt.

Most viszont egy furcsa, apró hiba miatt sokan úgy vélik, megvan a baba neve. A 24.hu szerint a brit királyi család hivatalos honlapján, a www.royal.uk-n rákeres György herceg vagy Sarolta hercegnő nevére a következőképpen – www.royal.uk/prince-george –, az oldal azt írja ki, hogy „belépés megtagadva”. Mutatjuk:

Fotó: royal.uk

Ha valami olyan nevet ír be az ember, amelynek semmi köze a királyi családhoz, az az üzenet jön, hogy „az oldal nem található”. Mi a www.royal.uk/prince-mikhail begépelésével próbálkoztunk, ami nyilvánvalóaan rossz, meg is érkezett az üzenet, hogy nincs ilyen oldal:

Fotó: royal.uk

Viszont ha beírjuk, hogy Albert herceg, akkor ugyanazt az üzenetet kapjuk, mint György vagy Sarolta esetén:

Fotó: royal.uk

Ennek tükrében egyre biztosabbnak mondható, hogy az Albert nevet viseli majd az újszülött.