Mentős lett Vajna Tímeából – videó

Helyes mentősfiúkról beszélt Vajna Tímea, aki az Országos Mentőszolgálat épületéből, mentősruhában, egy mentőautóból jelentkezett be egy videóban.

A fánkozó– és szépségvesenytulajdonos jótékony céllal öltött mentős szerkót: a mentősök által tartott életmentőoktatást népszerűsítette.

VAJNA TIMIRE IS SZÁMÍTHATNAK A MENTŐKTimi pontosan tudja mit kell tennie egy újraélesztés során, ezért csak rövid gyakorlással frissítették fel tudását a mentők ma délelőtt a Mentőpalotában. Ráadásul az életmentő Szív City applikációt is letöltötte mobiljára, így ha riasztást kap a mentőktől, már indul is segíteni!- Alapvető tudás kellene legyen az újraélesztés, amire a mentők bárkit, ingyen megtanítanak. Szerintem fontos, hogy merjünk és tudjunk segíteni! – mondta Timi#omsz70 #mentők

Gepostet von Országos Mentőszolgálat am Donnerstag, 19. Juli 2018

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán megosztott videóhoz írt sorok szerint Vajna Timi pontosan tudja, mit kell tennie egy újraélesztés során, ezért csak rövid gyakorlással frissítették fel tudását a mentők csütörtök délelőtt a Mentőpalotában.

Vajnáné az életmentő Szív City applikációt is letöltötte mobiljára, így ha riasztást kap a mentőktől, már indul is segíteni.

“Alapvető tudás kellene legyen az újraélesztés, amire a mentők bárkit, ingyen megtanítanak. Szerintem fontos, hogy merjünk és tudjunk segíteni!”

– mondta Timi.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!