Kitéped a hajad, ha megtudod, miért riasztotta egy nő a magyar mentőket

Kitéped a hajad, ha megtudod, miért riasztotta egy nő a magyar mentőket

Időről időre befutnak fura hívások a mentőkhöz, de amiért most vasárnap hívta az Országos Mentőszolgálat munkatársait egy nő, az külön kategóriát képez.

A történetet a mentőszolgálat hétfőn osztotta meg a Facebook-oldalán, és először kétszer el kellett olvasnunk, hogy elhiggyük, jól látunk. A mentők sorait változtatás nélkül közöljük.

„A mentésirányításokon is nélkülözhetetlen a nők jelenléte a mentésben, hiszen számtalanszor előfordul, hogy a bajtársnők nagyobb rutinnal kezelnek rendkívüli helyzeteket.

Vasárnap egy nő például műszempillái eltávolításához kérte a mentők azonnali segítségét.

A segélykérés 25 percesre sikerült, mert a zokogó bejelentő csakis bajtársnőnk kitartó érdeklődésének köszönhetően volt hajlandó elárulni, miért is szeretné, ha egy mentő most rögtön kivonulna hozzá.

A mentésirányító hosszú percek alatt ugyan, de megnyugtatta a pityergő szombat esti bálkirálynőt, és meggyőzte hogy problémája akár némi babaolajjal is orvosolható. Vonalban maradt, és szilárd lelki támaszt nyújtott egészen a műszempilla-eltávolító beavatkozás végéig, így végül a bejelentő is hálásan köszönte meg a mentők megnyugtató segítségét és a roham kocsi is riasztható maradt.”

A műszempilla-leszedés miatt telefonáló nőnek figyelmébe ajánljuk az alábbi cikkeinket, melyekből kiderül, hogy a mentőknek nem az ilyen szépészeti fennakadások megoldása az elsődleges feladata: