WOW

200 ezer forintot találtak a szegedi piacon, ami ezután történt, maga a csoda

200 ezer forint lapult egy okmányok nélküli tárcában Szegeden, mikor azt megtalálta egy nő. Amit ezután történt, az visszaadja a hitünket embertársainkban.

A Délmagyar szerint a tárcát a Mars téri piacon hagyták el. A bukszát egy, a piacon régóta áruló őstermelő vette észre még májusban.

A sándorfalvi nő a pénztárcát leadta a piacigazgatóságon. Ezután az igazgatóság munkatársai megpróbálták felkutatni a tulajt. Ez nem ment könnyen, mivel semmi okmány nem volt a tárcában, csupán egy viseltes cetli, mely két elmosódot telefonszámot tartalmazott.

“Először megfejtettük, majd különböző variációkban többször is hívtuk a számokat eredménytelenül, de amikor felvették, akkor is csak sok áttétellel sikerült beazonosítani a tulajdonost”

– nyilatkozta a Délmagyarnak Németh István piacigazgató. Végül most, augusztus végén sikerült elérni egy férfit, akin keresztül már értesíteni tudták a tárca gazdáját.

A tulaja csütörtökön jelentkezett is: egy idős beteg asszony érkezett fiával. Miután kétséget kizáróan beazonosították, hogy övé a tárca és az összeg, odaadták neki.

A lap meg akarta szólaltatni a becsületes megtalálót is, de nem akart nyilatkozni.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!