A Wizz Air egyik gépe (fotó: Wikipedia.org)

Rendesen megszívatták a WizzAir budapesti járatának utasait

Dühös utasokkal a fedélzetén érkezett meg a WizzAir Dubajból Budapestre tartó járata szombat éjfélkor a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. Bosszantó hírt közöltek ugyanis velük a landolást követően, mely újabb szög a fapados utazások koporsójába.

A Blikk szerint a gép helyből késéssel indult az Emirátusokból az erős szél miatt. Ez elfogadható, az időjárással nehéz vitatkozni. Az igazán bosszantó hír már a budapesti aszfalton várta az utasokat.

A kapitány landolás után közölte, néhány utas csomagja Dubajban maradt. A rossz időjárási körülmények miatt ugyanis több üzemanyagot kellett a gépbe tankolni, a plusz súlyt pedig csak úgy tudták kompenzálni, hogy néhány bőröndöt az indulási reptéren hagynak. Az érintett utasokat üzenetben értesítették arról, hogy a csomagjuk nem érkezett meg.

A lap szerint a fedélzeten többen zúgolódni kezdtek, mindenki az üzenetet várta a telefonján. Néhányan a személyzetet kérdezgették arról, mit tudnak a cosmagjaikról. A lemaradt bőröndök elvileg hétfőn érkeznek meg Budapestre.

A Wizz Air egyik gépe (fotó: Wikipedia.org)