Fotó: CBS Denver/Emma Kerbstdat

Egy részeg utas telibehugyozta az ülést a repülőn, miután nőket zaklatott

A taplóság csimborasszóját testesítette meg egy férfi a Denver-Charleston járaton a napokban: amellett, hogy zománcrészegen zaklatta a mellette utazó nőt, piszoárnak nézte a szemközti ülést.

Minderről a Vice számolt be a CBS Denver nyomán. A cikk szerint az eset még múlt csütörtökön történt. A férfi egy utas, Emma Kerbstdat elmondása szerint rettentő részeg volt, csak dörmögött maga elé, látszott, hogy a világát sem tudja.

A férfi verbálisan és fizikailag is zaklatta a hozzá közel utazó nőket. Az egyiket megérintette, miközben aludt, a másikat pedig a szexuális életéről kezdte faggatni.

A java még csak ezután jött. Az úriemberséggel távolról sem vádolható, két lábon járó zsír– és izomszövethalom gondolt egyet, és akkurátusan telibevizelte az előtte lévő széket:

Fotó: CBS Denver/Emma Kerbstdat

A lapnak nyilatkozó utas elmondta, ekkor sikítani kezdett, és tudtára adta mindenkinek, hogy mi is zajlik mellette. Az abszurd jelenetet le is fotózta.

A cikk szerint a légutaskísérő először a sikító utast tette helyre, és csak utána foglalkozott a férfival. A részeg utast letartóztatták a leszállás után Charlestonban, az esetet jelentő és lefotózó nő pedig egy 200 dolláros kupont kapott fájdalomdíjul a légitársaságtól.

Fotó: CBS Denver/Emma Kerbstdat